fbpx

5 tips til at forny jeres lyst til intimitet og sex

5 tips til at forny jeres lyst til intimitet og sex

5 tips til at forny din og jeres lyst til intimitet og sex

Alle ønsker at føle sig begæret. Det er en naturlig følelse, som vi alle higer efter. Når vi er i et forhold, er det særligt vigtigt at føle sig ønsket af vores partner. Desværre kan dette ønske nogle gange forsvinde med tiden. Hvis du føler, at jeres intimitet har taget et slag, er her fem tips til at forny jeres lyst til hinanden.

  1. Gør soveværelset lidt mere spændende
  2. Prøv noget nyt i sengen
  3. Lav en romantisk middag hjemme
  4. Køb et sexlegetøj, der kan give jer begge fornyet energi
  5. Tænd levende lys og dans til musikken

Gør soveværelset lidt mere spændende

Et soveværelse er et af de mest intime steder i huset. Det er der, hvor vi starter og slutter vores dage. Derfor bør det også være et sted, der føles behageligt og afslappende. Dog behøver det ikke at være kedeligt. Med lidt kreativitet kan du gøre dit soveværelse til et spændende sted, der afspejler din personlighed. Vælg en farvepalette, der harmonerer med resten af huset, eller gå all in med en farverig væg. Ophæng originale billeder eller plakater, og brug genstande, du har samlet på rejser som pyntegenstande. Lys er også vigtigt for at skabe den rette stemning. Vælg lamper med varm belysning fremfor koldt lys, og brug lamper med forskellige højder for at undgå ensformighed. Med lidt kreativitet kan dit soveværelse snart blive det mest spændende rum i huset. Forestil dig lige hvordan dit soveværelse skulle se ud hvis det skulle ose af sex og lidenskab.

Prøv noget nyt i sengen

Vi har alle brug for at spice tingene lidt op i sengen fra tid til anden. At have sex er en af de mest intime ting, du kan gøre med en anden person, så hvorfor ikke gøre det så spændende, sjovt og varmt som muligt? Der er mange forskellige måder, du kan prøve noget nyt i sengen på.

Du kan starte med små ting som at ændre stillinger eller massere hinandens kroppe med olie. Eller hvis du føler dig mere eventyrlysten, kan du prøve nogle af de mere avancerede ting som bondage eller rollespil. Uanset hvad du vælger at prøve, er det vigtigste, at du og din partner føler jer trygge, komfortable og forbundne. Så giv det et skud – who knows, you might just have the best sex of your life! Lav eventuelt et “trafiklys-skema” over de ting I har lyst til at prøve. Hør mere om dette på foredragsscenen, fredag og lørdag kl. 18.30.

Lav en romantisk middag hjemme med levende lys

Par der har en romantisk middag med levende lysDer er ikke noget mere romantisk end at have en hyggelig middag med sin elskede, uden forstyrrende elementer. Hvis du vil tænde din partner, så start med at slukke telefon og tv. Nyd et glas vin og en lækker middag, mens I snakker løs om alverdens ting. Og når mørket sænker sig, tænd da et par levende lys. Undgå alt for store stearinlys, som kan virke for dominerende, og vælg derfor små og hyggelige lys i stedet. Stearinlys har den ekstra fordel at udsende en varm og behagelig duft, som vil fylde rummet med en dejlig romantisk atmosfære. Lyt til musik romantisk musik, og nyd roen og den hyggelige stemning. Det er ofte de simple ting, der gør den største forskel. En hyggelig middag hjemme med levende lys er en fantastisk måde at skabe lidt ekstra intimitet på. Sluk mobiltelefonerne og lad jer fordybe i hinanden. Det er guld værd!

Køb et sexlegetøj, der kan give jer begge fornyet energi

Mange par oplever, at deres sexliv bliver forstyrret af stress og jag. De føler sig trætte, uinspirerede, og ofte ender de op med at falde i en rutine, hvor sex bliver noget, der bare skal overstås. Hvis det lyder bekendt, så er det på tide at prøve noget nyt. Køb et sexlegetøj til jer begge, og se hvordan det kan give jer fornyet energi og spænding. Et kvalitetssexlegetøj vil være lavet af materialer, der er sikkert for både dig og din partner, og det vil have en glat finish, så I kan undgå irriterende rifter og sår. Prøv et par forskellige typer af sexlegetøj med differentierede funktioner – fra kraftige vibratorer til diskrete klitorisstimulatorer. Find ud af hvad der virker bedst for jer begge, og brug det som inspiration til at udforske nye fantasier og stillinger. Med et sexlegetøj behøver I ikke at lade stressen fylde jeres sexliv – I kan have det sjovt sammen igen!

Besøg Shamless.dk for mere inspiration. Brug koden “FRAY25” og få 25% rabat!!

Tænd levende lys og dans til musikken

Danmark er et land, der elsker at feste. Når det kommer til at fejre livet, er der ingen bedre måde at gøre det på end ved at tænde levende lys og danse til musikken. Musikken kan bringe os i stemning, få os til at grine eller endda få os til at græde. Det er en af ​​danseglædens mange forcer. Men når alle sangene er sunget, og alle lysene er slukket, vil vi stadig have hinanden.

Det er her vi finder glæden ved at danse. Dans er ikke kun en måde at placere fødderne i takt til musikken på – det er en måde at forbinde med andre mennesker på. At danse sammen giver os mulighed for at udtrykke glæden ved livet, samtidig med at vi styrker båndene mellem os. Så næste gang du føler dig trist eller bekymret, skal du tænde et par levende lys og danse rundt i stuen til din yndlingsmusik.

Konklusion

Uanset om du ønsker at tilføje lidt spænding til din soveværelsesrutine eller ønsker at prøve noget helt nyt, håber vi, at disse tips har givet dig nogle ideer. Hvis du føler dig vovet, hvorfor så ikke købe et sexlegetøj, der kan give jer begge lidt fornyet energi i soveværelset? Eller, hvis du leder efter en aftenaktivitet, hvorfor så ikke prøve at tage en dansetime sammen? Uanset hvad du vælger, så sørg for at hygge jer og slippe løs.

Når alt kommer til alt, hvad er meningen med at have det sjovt, hvis du ikke gør det fuldt ud?

Hvis du har brug for mere inspiration til, hvordan du kan genoplive dit kærlighedsliv og forny din lyst, så sørg for at tjekke Michael Frays foredrag på Erotic World 7-9. oktober 2022, kaldet “Forny din lyst.” Foredraget finder sted fredag og lørdag fra 18:30-19:00 på foredragsscenen. Du kan også overveje at tilmelde dig vores “Forny jeres lyst”-arrangement sammen med din partner.