fbpx

Sådan overvinder du rejsningsproblemer med en ny partner

Sådan overvinder du rejsningsproblemer med en ny partner

Tanken om at være intim med en ny partner kan være både spændende og nervepirrende. Men for mænd der har udfordringer med rejsningen, kan det også være en kilde til ængstelse og stress. Frygten for ikke at kunne præstere eller tilfredsstille deres partner kan føre til præstationsproblemer, som hurtigt kan blive en selvopfyldende profeti. Heldigvis er der skridt, som mænd kan tage for at overvinde rejsningsproblemer med en ny partner i soveværelset.

Kommunikation er nøglen

Den enkleste måde at overvinde ethvert problem i forbindelse med fysisk intimitet er åben kommunikation mellem partnerne. Anerkend dine bekymringer og tal åbent om dem med din partner. Det kan føles akavet i starten, men husk, at det er vigtigt for din partner at forstå, hvad du går igennem, så han/hun kan yde støtte og trøst. Hvis du føler dig overvældet af presset, så lad din partner vide, at du har brug for lidt ekstra tid og omsorg i de intime øjeblikke. Dette vil give din krop mere tid til at slappe af og lette sig til ophidselse uden frygt eller fordømmelse fra nogen af parterne.

Fokuser på nydelse

De menneskelige sanser illustreret i et billede

For mange mænd synes tanken om nydelse at være sekundær, når det kommer til sex. De bekymrer sig mere om at præstere end om at have det sjovt eller skabe kontakt med deres partner. For at bekæmpe dette skal du fokusere på aktiviteter, der giver nydelse frem for præstationsangst. Prøv at udforske hinandens kroppe under forspillet eller skift stillinger ud, mens du elsker. Ved at fokusere på nydelse frem for præstation kan begge parter få en positiv oplevelse uanset fysiske evner eller begrænsninger.

Tip: Prøv at fokusere på at bruge dine sanser.
Læs eventuelt: 10 måder at bruge dine sanser til at opnå større seksuel nydelse

Bekymr dig ikke om præstationsangst

Præstationsangst påvirker næsten alle mænd på et eller andet tidspunkt, men det behøver ikke at være en deal-breaker i soveværelset. Især hvis du tager skridt til at reducere dens indvirkning på din fysiske intimitet med en ny partner. Du skal ikke være besat af at få en erektion. Flyt i stedet din opmærksomhed væk fra præstationsmål og over på fornøjelige aktiviteter som massage, kram og kys, der ikke er afhængige af en erektion for at lykkes. Jo mere afslappet du er under disse aktiviteter, jo bedre er chancerne for ophidselse, der fører til samleje!

Det er normalt for mænd med erektionsproblemer at føle sig ængstelige, når de bliver intime med en ny partner. Vi ønsker trods alt alle både vores partners tilfredshed og vores egen! Det er dog vigtigt at åbne op for kommunikation mellem dig selv og din partner. Lad dem vide, hvordan du har det, så de kan yde støtte, hvis det er nødvendigt! Fokuser desuden på aktiviteter, der giver nydelse frem for præstationsangst, såsom massage og kram i stedet for udelukkende at fokusere på samleje eller andre aktiviteter, der er afhængige af en erektion for at lykkes! Med disse tips i tankerne vil du forhåbentlig snart opleve, at du nyder stressfri fysisk intimitet med din nye partner!

Besøg eventuelt denne side også: Rejsningsproblemer – Berørt af at den ikke bliver ordentlig stiv eller book en gratis forsamtale for en indledende snak om dine udfordringer.