fbpx

Podcasts til Par med ADHD

Podcasts til Par med ADHD

Velkommen til min guide til de bedste podcasts til par med ADHD. Hvis du eller din partner lever med ADHD, er I ikke alene. Denne neurologiske tilstand kan præsentere unikke udfordringer i parforholdet, såsom kommunikationsproblemer, organisatoriske vanskeligheder og koncentrationssvigt. Men fortvivl ikke! Der findes en værdifuld ressource, der kan hjælpe jer med bedre forståelse og kommunikation: podcasts.

Podcasts er en fantastisk måde at få indsigt, læring og inspiration på. De tilbyder ikke kun faglig ekspertise, men også personlige fortællinger, rådgivning og praktiske strategier fra folk, der har oplevet lignende udfordringer. I denne artikel præsenterer jeg mine anbefalinger til podcasts til par med ADHD. Disse podcasts er nøje udvalgt for deres indsigtsfulde indhold, der kan styrke jeres forhold og hjælpe jer med at navigere gennem de særlige udfordringer, I måtte stå over for.

Fra at forstå ADHD’s virkning på parforholdet til at opbygge bedre kommunikation og finde strategier til at tackle hverdagens udfordringer, vil disse podcasts tilbyde jer nyttige værktøjer og indsigter. Men husk, at mens podcasts kan være en værdifuld ressource, erstatter de ikke individuel terapi eller rådgivning. Det er altid klogt at søge professionel vejledning, hvis I har brug for personlig støtte.


Danske podcasts om ADHD / ADD:

Ærlig talt” 

Min egen podcast om sex, parforhold, kvinder og mænd. Podcasten handler ikke specifikt om ADHD. Men vi har lavet to gode episoder om det:

https://www.aerlig-talt.dk/podcast/aerlig-talt-s02e26-adhd-og-parforhold-med-special-guest-manu-sareen/

 

ADHD Podcast med Manu Sareen

Manu Sareen er formand for ADHD Foreningen, og skaber af denne rigtig gode danske podcast om ADHD / ADD. Manu snakker i denne podcastserie med en række kendte danskere, eksperter, fagfolk samt familier og børn, om ADHD/ADD. 

Podcasten kan høres på de fleste platforme. Her er link til Spotify: https://open.spotify.com/show/3EWSSAFZHh1PjrRtqN9Nfb

Jeg er med som parterapeut og sexolog i Episode 8, sammen med Sara Skaarup.

Forelsket par

Udenlandske podcasts på Engelsk om ADHD / ADD:

ADHD reWired” – Dette er en populær podcast, der fokuserer på at forstå og håndtere ADHD i hverdagen. Vært Eric Tivers deler personlige historier, interviews med eksperter og praktiske strategier til at håndtere symptomer og forbedre relationer.

The ADHD Effect on Marriage” – Denne podcast er vært af Melissa Orlov, forfatter og ekspert i relationer, hvor ADHD er involveret. Hun deler indsigt, rådgivning og strategier til at håndtere udfordringerne ved at være i et forhold, hvor den ene eller begge parter har ADHD.

The Adult ADHD Podcast” – Værted af psykolog Dr. Michelle Frank, denne podcast fokuserer på voksen-ADHD og dets indvirkning på livet generelt, inklusive parforhold. Gennem interviews og diskussioner deler Dr. Frank viden og strategier til at håndtere udfordringer og skabe stærke forhold.

The ADDitude Podcast” – Dette er en podcast, der dækker forskellige emner relateret til ADHD. Værtet Susan Coffin og gæster diskuterer symptomer, behandlingsmuligheder og strategier til at forbedre livskvaliteten for personer med ADHD og deres partnere.

Taking Control: The ADHD Podcast” – Denne podcast er vært af Nikki Kinzer og Pete Wright, som begge er certificerede ADHD-coaches. De deler praktiske tips og strategier til at organisere, planlægge og kommunikere mere effektivt i parforhold, hvor ADHD er en faktor.

Håber du er blevet inspireret til at finde noget godt at lytte til. Det giver måske sig selv, men husk at det er vigtigt at finde de podcasts, der bedst passer til dine behov og interesser. De nævnte podcasts kan give værdifuld indsigt og rådgivning, men det er altid en god idé at rådføre sig med en professionel terapeut eller rådgiver for at få personlig vejledning og støtte.

 

Jeg tilbyder

Du er altid velkommen til at få en gratis forsamtale på telefonen eller på Teams. Start med at besøge min side om hvad jeg kan tilbyde i forhold til ADHD og Parforhold.

adhd og parforhold logo

Du kan også besøge den hjemmeside jeg har lavet udelukkende om ADHD og Parforhold