fbpx

Valentines Day

Valentines Day

Valentines Day er en herlig dag, hvor kærligheden mellem to mennesker kan fejres.

Par der kysser foran en butikKærligheden kan selvfølgelig altid fejres og de fleste par har også deres specielle mærkedage. Vi fejrer jul til jul, klæder os ud til fastelavn (og Halloween) og spiser påskefrokost til påske. Vi kunne sagtens fejre jul om sommeren og klæde os sjovt ud når det passer os. Men det gør vi bare ikke.

Så ja, kærligheden kan altid fejres, men Valentines er altså den dag vi fejrer kærligheden lidt ekstra. Dagen hvor vi prioriterer vores partner ekstra meget og sætter vores romantiske relationer i fokus.

En del danskere er dog modstandere af Valentines, da de mener at det er noget opreklameret fis, der er opfundet for at sælge flere blomster. Og ja, vi kommer ikke udenom at der er et hav af kommercielle interesser forbundet med dagen. Der sælges tonsvis af chokolade og prisen på blomster er skruet helt op til det urimelige. 

Men kærligheden kan stadig fejres. Hvem siger at gaver skal koste noget. Hvem siger overhovedet at der skal give gaver? Mange sætter langt større pris på kvalitetstid sammen, fysisk kontakt og søde ord hvisket i øret – og det er ganske gratis! 

Så vil du give en sjov, speciel og anderledes gave til din elskede, kan du downloade og printe mine “Kærlighedskuponer”. De er er bygget op over kærlighedens 5 sprog. Der er to kuponer til hvert sprog. Prøv at lægge mærke til hvilke kuponer din partner bruger først. De kan meget vel repræsentere dennes kærlighedssprog, og du har nu en genvej til at vise din partner kærlighed i dagligdagen. 

Download

Hent filen med kærlighedkuponer her. Enten som billede eller som PDF-dokument.

ProSex kærlighedskuponer (Klik på billedet for at åbne det i stor udgave)

En speciel gave til min helt specielle person – std (Mindre version)

En speciel gave til min helt specielle person – print (Stor fil)

 

De 5 kærlighedssprog

Den amerikanske parterapeut Gary Chapman opdagede for over 25 år siden, at vi mennesker generelt har fem forskellige måder at tale ”kærlighed” på. Nogle føler sig meget elsket, når de modtager gaver – andre, når de bliver rost eller rørt ved.

De 5 sprog er:

  • TID SAMMEN
  • FYSISK BERØRING
  • ANERKENDENDE ORD
  • GAVER
  • TJENESTER

Hvis du ser efter på kuponerne, vil du se at det er disse fem kærlighedssprog der er brugt som inspiration.

Nu bliver det bare spændende at se hvilke kuponer der bruges først og hvilke der bruges sidst.

Glædelig Valentines Day!

 

Kærlig hilsen

Michael Fray